FISH SPA PEDIKIR - MANIKIRFish Spa U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Prirodna staništa su joj termalne (tople) reke turske pokrajine Anadolije, kao i reke Tigar, Eufrat i Jordan. Terapijske sposobnosti ovih riba, da poboljšavaju karakteristike kože, otkrilo je pre nekoliko vekova, stanovništvo mesta Kangal u Turskoj, u čijoj se blizini nalazi banja sa ovom vrstom riba.

Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka i čini kožu nežnijom, lepšom i zdravijom te se preporučuje i zdravim osobama.

Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo "Doktor riba", jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože, kao i zdravlje i opuštanje.

Hrane se površinskim slojem ljudske kože i pri tome ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu.

Fish_Therapy Ovo ponašanje je deo prirodnog instinkta ribice. Zbog povišene temperature vode ribicama se ubrzava rad metabolizma i javlja se potreba za hranom, a ljudska koža im služi kao dopuna nedostatka belančevina u organizmu.

Mrtvi sloj kože je utklonjen i novi sloj kože je glatkiji i zdraviji.

Ribice nisu prenosnici nikakvih bolesti ili eventualnih bakterija, pumpe i filteri provlače vodu iz filtera više desetina puta u toku sat vremena kroz UV sterilizator i samim tim se voda dezinfikuje tako da ne postoji opasnost od nikakve vrste zaraze.

FISH PEDIKIR NEMA NIKAKVIH KONTRAINDIKACIJA !


Ihtioterapija


Tretman ribama ove vrste je prirodna metoda lečenja i efikasna je za mnoge kožne bolesti (psorijaza, neurodermatitis,ekcemi, akne, kurje oči, itd.), reumatska i neurološka oboljenja.


Fish spa pedikir – Mikroakupunturalna masaža, potpuno prirodno. Za osobe koje pate od umora i koje provode dosta vremena u obući.

Fish spa manikir – Rešenje za zanoktice i suve laktove

Fish spa pilling – Pomaže kod mnogih kožnih bolesti kao što su psorijaza, ekcemi, akne, bubuljice, atletsko stopalo i dr.kontakt:
011/3376-829
060/5151-265
adresa:
Knez Danilova 22,
Beograd
 
VREME I DATUM
VREMENSKA PROGNOZA