That’so - SAVRŠEN TEN ZA SAMO NEKOLIKO SEKUNDIThat’so je novi koncept salona na našim prostorima koji vam omogućuje da potamnite vaš ten na potpuno prirodan način. Ovaj brend sa svojim sistemima za potamnjivanje tela predstavlja svetski broj 1 i donosi trend Holivuda u Srbiju.

Ukoliko se pitate kako to funkcioniše, evo odgovora. Mi koristimo najbolju tehnologiju koja podrazumeva nanošenje boje na kožu prskanjem. Dakle, That’so ne funkcioniše kao solarijum i ne šteti vašoj koži, već je 100% prirodan zahvaljujući sastojcima različitih vrsta aloe vere kao i kolagena, te je čak hranljiv i pruža osećaj da je vaša koža uživala na suncu. Takođe, bez zatvaranja pora daje vašem licu prirodan i lep ten.

Ono što je posebno za ovaj tretman potamnjivanja kože jeste činjenica da željenu boju tena dobijate za desetak minuta, a boja traje danima.

Tretman traje 10 minuta.

Pre samog tretmana trebalo bi da skinete šminku. Preporučuje se da uradite piling kože kako bi boja bila dugotrajnija. Bilo bi dobro da na tretman dođete u nešto komotnijoj odeći.

Trajanje boje nakon tretmana je prilično individualno odnosno zavisi od količine melanina u vašoj koži. Okvirno boja traje od sedam do deset dana, ali neretko nam se dešava da traje i petnaest dana.

Nakon tretmana bi najbolje bilo da se ne tuširate šest sati. Za to vreme trebalo bi da izbegavate znojenje, odnosno vodu na koži. Tokom prvog kupanja se preporučuje da ne koristite nikakve mrežice i gelove za tuširanje već samo toplu vodu. Nakon prvog tuširanja ćete videti vašu pravu boju i posle toga možete potpuno normalno da se ponašate.

Boja na odeći može da ostane samo nakon samog tretmana do prvog tuširanja i veoma se lako pere (na 30 stepeni jer ne sadrži nikakve hemijske elemente). Nakon prvog tuširanja boja ne ostaje na odeći.

S obzirom da koristimo najsavremeniju tehnologiju boja se ispira ravnomerno i ukoliko ispoštujete preporuke o ponašanju u toku prvih šest sati nakon tretmana nećete imati nikakvih problema.

Naš tretman potamnjivanja kože je potpuno bezbedan za sve ljude. Mogu da ga koriste i deca i trudnice, kao i svi ostali odrasli ljudi. Nanesena boja čak i neguje vašu kožu i prijatno miriše.

Boja se sastoji od šećerne trske, različitih vrsta aloa vere, kolagena  i  samo 2% „vegane“ hemije.  Ovi sastojci neguju vašu kožu i daju joj prirodan lep crn ten.

Osnovna i najznačajnija razlika između solarijuma i That’so tretmana je ta što That’so tretman ni na koji način ne šteti vašoj koži, već je i neguje. Solarijum utiče na prevremeno starenje kože i povećava mogućnost dobijanja raka kože i raznih drugi bolesti, zbog čega je u velikom broju zemalja zabranjen i nepopularan.

-PRUŽA PERFEKTAN TEN BEZ UV ZRAČENJA

-RAVNOMERNA BOJA KOŽE

-PRIMENA ZA SAMO NEKOLIKO SEKUNDI

-100% PRIRODNO PROIZVEDENI SASTOJCI OD ŠEĆERNE TRSKE

-EKSKLUZIVNE OSOBINE NEGE KOŽE I ANTI-AGING DEJSTVA


kontakt:
011/3376-829
060/5151-265
adresa:
Knez Danilova 22,
Beograd
 
VREME I DATUM
VREMENSKA PROGNOZA